Eetcafe-enjoy.nlEetcafe-enjoy.nl
    Wat is heet

    Een koffie abonnement is noodzakelijk

    January 12, 2023

    Vier Wereldwaterdag 22-03 en bespaar water! – De Groene Paardebloem

    March 22, 2022

    Viterra neemt Gavilon over om ‘aanwezig te zijn in elke grote markt’

    February 21, 2022

    ‘We willen deze technologieën en praktijken geïnstalleerd zien in meerdere instellingen’

    February 20, 2022

    Abonneren op updates

    Op www.eetcafe-enjoy.nl vind je de laatste reviews over Drinken, Bier en Wijn & Over je Melk, Water.

    Facebook Twitter Instagram
    Sunday, February 5
    Facebook Twitter Instagram LinkedIn VKontakte
    Eetcafe-enjoy.nl
    Banner
    • Home
    • Bier
    • Melk
    • Sap
    • Water
    • Wijn
    Eetcafe-enjoy.nlEetcafe-enjoy.nl
    You are at:Home»Bier»Podcast Aflevering 264: Cannonball Creek streeft onophoudelijk naar verbetering
    Bier

    Podcast Aflevering 264: Cannonball Creek streeft onophoudelijk naar verbetering

    ErwinBy ErwinJanuary 15, 2022Updated:October 12, 2022No Comments4 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Golden’s Cannonball Creek heeft sinds de opening in 2013 elk jaar een GABF-medaille gewonnen, en ze hebben dit gedaan in een breed scala aan stijlen – van stout en cream ale tot pils in Duitse stijl en blond in Belgische stijl. Waar ze echter het meest gepassioneerd over zijn – en waarvoor ze de meeste medailles hebben gewonnen – zijn bieren met een lager ABV, hop-forward. Hun vedergewicht American pale ale en Trump Hands-sessie IPA hebben samen vijf GABF-medailles en drie World Beer Cup-medailles (inclusief vier gouden medailles) verzameld. Maar als je denkt dat Cannonball Creek tevreden is met hun succes, dan heb je het mis.

    In plaats daarvan hanteren Hutchinson en Lee een praktijk van constante verbetering, en ze gaan tot het uiterste. Ze zijn constant bezig met het aanpassen van recepten, ongeacht hoeveel onderscheidingen een bier heeft verdiend. Concurrentiewinnende bieren zullen net zo waarschijnlijk veranderingen ondergaan als alle andere.

    In deze aflevering, die samenvalt met het 40-jarig jubileum van het Great American Beer Festival, bespreken Hutchinson en Lee:

    • balans vinden in kleine hoppige bieren
    • opzettelijk klein blijven om bieren te brouwen waar ze een passie voor hebben
    • het moderniseren van de moutrekeningen in het afgelopen decennium van brouwen
    • de kloof tussen berekeningen van hopgebruik, in het laboratorium geteste IBU’s en waargenomen bitterheid
    • winnende bieren maken zonder hop te selecteren
    • evoluerende recepten terwijl ingrediënten en contexten veranderen
    • het verminderen van hopkruip met ALDC
    • de eigenschappen van zeer effectieve bekroonde brouwers

    En meer.

    “We veranderen onze bieren voortdurend, ook de bieren die succesvol zijn geweest in de competitie”, zegt Hutchinson. “We hebben bieren die gouden medailles hebben gewonnen, die we aanzienlijk hebben veranderd, bijna volledig, en ze hebben daarna ook weer gewonnen.”

    Deze aflevering wordt u aangeboden door:

    G&D-koelmachines
    Wat als u uw bier zou kunnen koelen met een efficiëntere koelmachine? Het antwoord? G&D Chillers nieuwe Micro Channel Condensors! De microkanaalcondensors van G&D zijn zeer efficiënt in warmere regio’s, gebruiken een fractie van het koelmiddel in vergelijking met traditionele koelmachines, wat minder kans op lekkage biedt en een lager aardopwarmingsvermogen. De ingenieurs van G&D Chillers zetten zich in voor groen technologisch ontwerp, terwijl ze een energiezuinigere koelmachine ontwikkelen voor de brouwerij-industrie. Neem vandaag nog contact op met G&D Chillers via: gdchillers.com

    Nog steeds elke dag die overvolle prullenbakken legen vol met lege, geplette en beschadigde blikjes, of onder koolzuurhoudend bier? Het is tijd om te vullen als een pro. E-mail [email protected] voor meer informatie over ProFill Can-vullers van ProBrew. ProFill blikvullers gebruiken roterende vul- en naadtechnologie met echte tegendruk-zwaartekracht om te werken met snelheden van 100 tot 300 blikken per minuut met minder dan 30 delen per miljard DO-opname en minder dan 1% productafval bij de vuller. Stop met het verspillen van perfect goed bier. E-mail ProBrew op [email protected] vandaag! Probrew is een dochteronderneming van TechniBlend, nu een ProMach-merk.Op zoek naar innovatie in uw volgende drankdoorbraak? Denk buiten de puree-box en laat uw merk opvallen met de ambachtelijke concentraatmelanges van Old Orchard. Zelfs smoothie seltzers kunnen profiteren van de extra boost van smaak en kleur. Old Orchard is gevestigd in de regio Greater Grand Rapids, Michigan, ook bekend als Beer City, VS, en levert ambachtelijke dranken, variërend van bier, wijn en cider tot seltzer, sterke drank en kombucha. Om lid te worden van de kern van de brouwerijgemeenschap van Old Orchard, lees meer op:

    Bier verpakken kan een ontmoedigende taak zijn, maar het kopen van blikjes zou dat niet moeten zijn. American Canning levert verpakkingsbenodigdheden tegen concurrerende prijzen in bestelhoeveelheden die zijn afgestemd op ambacht. Denk aan enkele vrachtwagenladingen en halfhoge pallets in plaats van aan minima van miljoenen blikjes. Overweeg voor een soepele verpakkingservaring ook hun ultracompacte conservenmachines met één operator. Prijzen beginnen bij $ 25.000 met snelle doorlooptijden van 6-8 weken voor de meeste apparatuur. American Canning bestaat om je te helpen je ambacht in blikjes te delen; leer meer over hun ecosysteem van oplossingen op ABS Commercial is een full-service brouwerij-outfitter, trots om brouwhuizen, tanks en kleine onderdelen aan te bieden aan brouwers in het hele land. Ze hebben apparatuur in voorraad variërend van 3BBL tot 90BBL en bieden op maat ontworpen apparatuur tot 900BBL. Neem vandaag nog contact op met een van hun brouwerijconsulenten via: [email protected] om uw brouwerijproject te bespreken. ABS Commercieel. Wij zijn brouwers.

    “Maak de perfecte schenking met superieur fruit van The Perfect Purée. Geplukt op het hoogtepunt van rijpheid, wordt het fruit gepureerd en ingevroren voor een optimale frisse smaak en kleur. Maar geloof ons niet alleen op ons woord, ervaar de smaak uit de eerste hand door uw eigen gratis proefdoos samen te stellen op. Dat is perfect PUREE dot com forward-slash bier. Monsters zijn alleen gratis voor brouwprofessionals.”

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous ArticleEen aparte keukenmachine gebruiken met een Goodnature-pers (voor- en nadelen)
    Next Article Geweldige wijnen van Italië 2022 Hong Kong
    Erwin
    • Website

    Related Posts

    Recept: Vier Sterne Duitse Pilsner

    February 19, 2022

    Zorg ervoor dat je oren werken: een kijkje van binnen met Martin Bills van Pelican Brewing

    October 9, 2021
    sociaal
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • Pinterest
    Laatste berichten

    Een koffie abonnement is noodzakelijk

    January 12, 2023

    Vier Wereldwaterdag 22-03 en bespaar water! – De Groene Paardebloem

    March 22, 2022

    Viterra neemt Gavilon over om ‘aanwezig te zijn in elke grote markt’

    February 21, 2022

    ‘We willen deze technologieën en praktijken geïnstalleerd zien in meerdere instellingen’

    February 20, 2022
    Over
    Over

    In wijn zit wijsheid, in bier is vrijheid, en in water zijn er bacteriën.

    Facebook Twitter Instagram LinkedIn VKontakte
    Archieven
    • January 2023
    • March 2022
    • February 2022
    • January 2022
    • December 2021
    • November 2021
    • October 2021
    populaire posts

    Een koffie abonnement is noodzakelijk

    January 12, 2023

    Vier Wereldwaterdag 22-03 en bespaar water! – De Groene Paardebloem

    March 22, 2022

    Viterra neemt Gavilon over om ‘aanwezig te zijn in elke grote markt’

    February 21, 2022
    © 2022 Eetcafe-enjoy.nl Alle rechten voorbehouden.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.